Wake up the happiness


E prima ninsoare. Adevărată. Un strat de zăpadă de 3 cm tot s-a pus pe jos...sau nu. În fine, nu contează asta, contează că ningeee <3. Deși majoritatea oamenilor nu sunt bucuroși că ninge, eu sunt. Ori asta, ori pentru că ascult muzică, dar tot sunt fericită.

Iarna a venit pe neașteptate, nimeni nu se gândea că va fi vremea așa cum e. Deși în case e căldură, sufletele oamenilor îngheață odată cu coborârea mercurului din termometru. Și când temperatura urcă, oamenii tot mai nașpa se fac - nu, nu îmi voi cere scuze pentru exprimare, pentru că e adevărat.

Teoria cu „spiritul sărbătorilor” multora li se pare de domeniul trecutului...sau cel puțin asta arată.

De ce e lumea așa stresată? De ce toți sunt supărați că ninge?
Revin la cele 5 simptome ale durerii sufletești:

1. negativitate.
2.răzbunare.
3.negociere.
4.depresie.
5.acceptarea situației.

Anotimpul fericirii și bucuriilor? Neah. Acum nu mai e așa. Iar ajung la concluzia că tot ce facem e dictat de ... MOTIV. Toți zic că vor să facă bucurii. Dar dacă vrei să faci pe alții fericiți, trebuie tu să fii fericit. Și acea fericire pornește din interior. Dar dacă nu ai nimic...nu poți fi fericit.

Eu sunt un om fericit, deși nu arăt mereu. Am observat că toată lumea își dorește brad. Bradul perfect de Crăciun? Ghinion. Toți brazii de Crăciun sunt perfecți.
Contează din ce perspectivă vezi lucrurile. Acum chestiile se complică. Mai nou dacă nu ești trist, găsești ceva care să te facă trist. Din nou specia umană e subapreciată. - și nu, nu sunt nervoasă, dar ăsta e adevărul :-??.

Be happy, Shake up Christmas and... Let it Snow!

-pe postul următor

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu